BOSS

Meer foto's

DESOTO

De Desoto overhemden zijn een ware revolutie. Elk overhemd is heerlijk flexibel door de verfijnde Jersey weving. De jersey weving geeft een nieuwe dimensie aan het Desoto overhemd. Optimale bewegingsvrijheid, een strakke pasvorm en 100% strijkvrij.

Meer foto's

EMPORIO ARMANI

Voor de fijnste Italiaanse designkleding, schoenen en accessoires is Emporio Armani het must-have merk.

Meer foto's

FRED PERRY

Fred Perry is vooral gekend voor zijn polo collectie. Dit seizoen vind je deze weer bij ons terug in verschillende kleuren. De kraag is telkens verrassend afgewerkt.

Meer foto's

GIMO'S

Meer foto's

MASON'S

Italiaans merk, gespecialiseerd in casual broeken met een super pasvorm. Prachtige subtiele details die ervoor zorgen dat je een WOW factor creëert. Voor ons aanbod in deze broeken, mag je altijd contact met ons opnemen.

Meer foto's

PEOPLE OF SHIBUYA

Denk aan het logo van People of Shibuya wat het Japanse teken voor People/Mensen is. Shibuya onderdeel van de grootste stad ter wereld, Tokyo, waar alles high level en first class is. De pure sereniteit van het Japanse in combinatie met de Italiaanse elegance is het kenmerk van de collectie. Mensen van Shibuya ontwerpen en vervaardigen technische bovenkleding die geen concessies doet aan stijl en verfijning. Het voortdurende technologische onderzoek integreert de meest geavanceerde oplossingen met een onberispelijke pasvorm en zorgt zo voor uitstekend comfort in alle omgevingen: zowel zakelijk als buitenshuis. Modulaire en veelzijdige kledingstukken voldoen aan de behoeften van moderne ontdekkingsreizigers die de waarden van esthetische tijdloze elegantie moeten herontdekken, versterkt door nieuw gemak door innovatieve functies. Mensen van Shibuya-kleding zijn ontworpen als betrouwbare metgezellen, flexibel en duurzaam, klaar voor de dynamische reis van het dagelijks leven.

Meer foto's

SAND

Als een van de toonaangevende Deense modemerken richt SAND Copenhagen zich op de wereldburger, die een groot gevoel voor detail, de beste materialen en hedendaagse premium mode waardeert.

Meer foto's

SEVENTY

Italiaanse mode voor een stijlvolle man. Een totale kwaliteit wordt nagestreefd langs elke stap van de productie en commerciële keten en elk detail wordt verzorgd.

Meer foto's

SUN 68

Casual kleding voor elke dag dat is waar SUN 68 voor staat. SUN 68 heeft oog voor detail en afwerking.

Meer foto's

VIVE LE VELO

Vive le Vélo! is een moderne casual- en fietscollectie voor dames, heren én kinderen. Elk seizoen wordt de collectie aangevuld met toffe, nieuwe stuks, soms zelfs met genummerde collectors items voor de échte liefhebber-verzamelaar.

Meer foto's

ZILTON

Casual en strictly dressed met elkaar verbinden in één collectie: het ongedwongen en stijlvolle samenbrengen in één label.” Dat is nog steeds de dagelijkse drijfveer achter het merk Zilton. Broeken met als groot pluspunt: COMFORT

Meer foto's
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x