CODELLO

Codello is een Duits label en is vooral bekend als ontwerper van geraffineerde sjaals. Deze sjaals zijn heuse kunstwerken en zijn als het ware een juweel om uw nek.

keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right

BRAX

BRAX is een Duits modelabel dat staat voor slimme, stijlvol premium casual fashion. Het is gespecialiseerd in broeken voor elke dag. Brax zet enorm in op pasvorm en kwaliteit. Degelijke broeken met een super prijs/ kwaliteit verhouding.

BOVIE

BO’VIE is een Belgisch modelabel dat kwalitatieve sjaals creëert en verdeelt. Als groothandel weten we perfect welke sjaals gewild zijn bij uw klanten en doen we er alles aan om uw clientèle de meest trendy, toffe en luxueuze fashion accessoires aan te bieden. Met onze marktkennis én een flinke portie creativiteit op zak, gaan we wereldwijd op zoek naar de mooiste stoffen en materialen.

DUE AMANTI

Het uitgangspunt van het Belgische merk Due Amanti is de vrouw. Wat vindt zij van een bepaald kledingstuk, hoe bevalt de kleur, hoe ervaart ze het comfort van een zekere pasvorm. De collecties zijn uitermate geschikt voor een vrouw die zelfzeker en vrolijk in het leven staat en er absoluut niet voor terugschrikt om dat ook aan de buitenwereld te tonen. Paspoppen zijn zichtbaar in de winkel, maar tijdens het ontwerpproces blijven ze ver uit het zicht. Niets kan immers tippen aan de vormen van échte modellen, waarop elk collectiestuk wordt getest en gekeurd. Designed in Belgium, made in Italy Geen ingetogen kledij, maar ook niet overdadig. Due Amanti gaat voor de gulden middenweg; just right. Klasse hoeft niet saai te zijn; wij verkiezen sprankelend stijlvol.

GIGUE

Gigue is een Belgisch modemerk met een uitgesproken vrouwelijke toets. Pure belijningen en uitnodigende materialen vormen het vertrekpunt van de collectie. De Gigue collecties, die bekend staan om hun kleuren, prints en verfijnde details, bestaan uit pret-à-porter, schoenen en accessoires.

HEARTMIND

Heart Mind is een Belgisch merk gecreëerd voor ambitieuze en modebewuste vrouwen. Het merk dankt zijn naam aan het evenwicht tussen emotie en de mind. Hun slogan spreekt voor zich: “Style is in the heart. Fashion is in the mind. Dressing well is a state of Heart Mind.” Het modemerk Heart Mind vertegenwoordigt de balans tussen zuiverheid, luxe en functionaliteit. Heartminders kunnen worden omschreven als ambitieuze, internationale vrouwen met een eigen identiteit. Stijl zit in het hart, mode zit in de geest. Jezelf goed kleden is één van de pijlers van Heart Mind.

HER

HER. richt zich tot de vrouw die een baan, een huishouden en een sociaal leven weet te combineren en kleding draagt die past bij al deze aspecten van haar leven. Het Belgische merk wil vrouwen inspireren een vol en bruisend leven te leiden, zonder het hoofd te breken over wat aan te trekken. Hiervoor kan je op her. rekenen.

JEFF

Fantasie knitwear is het DNA van JEFF. Dit Belgisch modelabel kan door elk type vrouw gedragen worden. Het is een Belgisch merk dat kwaliteitsvolle items produceert. Nonchalant en vrouwelijk, kleurrijk en origineel.

J.O.T.T.

Het modemerk specialiseert zich in het maken van "doudounes": warme, lichte jassen gemaakt van ganzendons. De jassen van Just Over The Top zijn kleurrijk, origineel, comfortabel. Ze worden geleverd met een handig opbergzakje.

KOCCA

Kocca, een Italiaans modemerk, is een trendsetter in dameskleding. Het merk maakt sexy & super vrouwelijke ontwerpen met een Italiaanse pasvorm. Kocca doet het heel goed bij echte fashionista’s en is niet meer weg te denken in de modewereld.

LA CAMICIA

Met haar ultravrouwelijke jurken en bloezen verleidt La Camicia je vanaf de eerste aanblik. Deze op en top Italiaanse collectie herken je aan de rijke materialen en de verfijnde details. Zowel de speelse bloezen en tunieken in linnen en katoen, als de stoere ruitenhemden stralen luxe en comfort uit. La Camicia geeft je een instant happy gevoel!

LALOTTI

Belgisch modelabel met een eigen identiteit. Een eigentijdse collectie waarbij kwaliteit, simpliciteit, en vrouwelijkheid de belangrijkste waarden zijn. Al de items zijn gemaakt in hun eigen atelier in Italië waarbij oog voor kwaliteit en de hoogwaardige selectie van Italiaanse garens centraal staan. LaLotti is een luxueuze collectie, ontwikkeld voor elke fashionista die op zoek is naar iets dat ze nog niet in haar wardrobe heeft.

LES CORDES

“Les Cordes” biedt een gevarieerde collectie handgemaakte juwelen aan, exclusief, origineel, betaalbaar en bovenal van goede kwaliteit.

MASON'S

Italiaans merk, gespecialiseerd in casual broeken met een super pasvorm. Prachtige subtiele details die ervoor zorgen dat je een WOW factor creëert. Voor ons aanbod in deze broeken, mag je altijd contact met ons opnemen.

XANDRES

Xandres is een op en top Belgisch modelabel, ze staan voor kwaliteit en aandacht voor details. Xandres brengt mode voor vrouwen met een persoonlijke stijl. Gekleed, maar ook smart casual, geraffineerd en altijd met pit.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x