JEFF

Fantasie knitwear is het DNA van JEFF. Dit Belgisch modelabel kan door elk type vrouw gedragen worden.

BRAX

Broeken voor elke dag. Brax zet norm in op pasvorm en kwaltiteit. Degelijke broeken met een super prijs/ kwaliteit verhouding.

Meer foto's

DUE AMANTI

Vrouwelijkheid ten top bij dit Belgisch merk. Alles draait hier rond de "sparkle". Dit seizoen vind je hier veel items terug in satijnkwaliteiten.

Meer foto's

GIGUE

Pure belijningen en uitnodigende materialen vormen het vertrekpunt van de Gigue collectie. Sterke silhouetten met een frivole toets doen uitkijken naar warmere dagen.

Meer foto's

HEART MIND

Meer foto's

HER

HER. richt zich tot de vrouw die een baan, een huishouden en een sociaal leven weet te combineren en kleding draagt die past bij al deze aspecten van haar leven. Het merk wil vrouwen inspireren een vol en bruisend leven te leiden, zonder het hoofd te breken over wat aan te trekken. Hiervoor kan je op her. rekenen.

Meer foto's

J.O.T.T.

Het modemerk specialiseert zich in het maken van "doudounes": dunne, lichte jassen gemaakt van ganzendons. De jassen van Just Over The Top zijn kleurrijk, origineel, comfortabel. Ze worden geleverd met een handig opbergzakje.

Meer foto's

Kocca

Kocca, een Italiaans modemerk, is een trendsetter in dameskleding. Het merk maakt sexy & super vrouwelijke ontwerpen met een Italiaanse pasvorm. Kocca doet het heel goed bij echte fashionista’s en is niet meer weg te denken in de modewereld.

Meer foto's

LES CORDES

“Les Cordes” biedt een gevarieerde collectie handgemaakte juwelen aan, exclusief, origineel, betaalbaar en bovenal van goede kwaliteit.

Meer foto's

MAISON ESPIN

Jong, verfrissend Italiaans merk helemaal mee met de laatste nieuwe modetrends.

Meer foto's

MASON'S DAMES

Italiaans merk, gespecialiseerd in casual broeken met een super pasvorm. Prachtige subtiele details die ervoor zorgen dat je een WOW factor creëert. Voor ons aanbod in deze broeken, mag je altijd contact met ons opnemen. We hebben niet alle items van op de foto's.

Meer foto's

NO SECRETS

Een super vrouwelijke collectie & toch zeer draagbaar van Italiaanse hand. Deze zomer overheerst in de collectie van No Secrets de kleur lichtblauw. In de winkel nog meer van deze mooie stuks beschikbaar.

Meer foto's

RIVER WOODS

De unieke mix van Amerikaanse sportswear met Europese elegantie tekent de contouren van een casual chic stijl die vandaag wereldwijd aansluiting vindt. Hoogwaardige materialen en excellent vakmanschap lopen als een rode draad doorheen de diverse collecties.

Meer foto's

XANDRES

Xandres is een op en top Belgisch modelabel, ze staan voor kwaliteit en aandacht voor details. Xandres brengt mode voor vrouwen met een persoonlijke stijl. Gekleed, maar ook smart casual, geraffineerd en altijd met pit.

Meer foto's

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x