NO SECRETS

BRAX

BRAX is een Duits modelabel dat staat voor slimme, sijlvolle premium casual fashion. Het is gespecialiseerd in broeken voor elke dag. Brax zet enorm in op pasvorm en kwaltiteit. Degelijke broeken met een super prijs/ kwaliteit verhouding.

CODELLO

Codello is een Duits label en is vooral bekend als ontwerper van geraffineerde sjaals. Deze sjaals zijn heuse kunstwerken en zijn als het ware een juweel om uw nek.

DUE AMANTI

Due Amanti is een Belgisch merk met een vlotte en chique kledingcollectie voor elke modieuze vrouw. Het modelabel ontwerpt tijdloze en trendy dameskleding met een vrolijke "sparkle". Due Amanti presenteert elk seizoen een nieuwe collectie met een perfecte balans tussen luxe en comfort. Dit Belgische label is bekend om haar super vrouwelijke ontwerpen in zachte kleuren en materialen. Kortom vrouwelijkheid ten top bij dit Belgisch merk.

GIGUE

De collectie van Gigue voor Fall Winter 2023 biedt een kosmopolitische najaarsgarderobe met genereuze tinten, monochrome silhouetten en rijke ruitenmotieven. Krachtig, kleurrijk en vrouwelijk. Gigue is een Belgisch modemerk met een uitgesproken vrouwelijke toets. Pure belijningen en uitnodigende materialen vormen het vertrekpunt van de collectie. De Gigue collecties, die bekend staan om hun kleuren, prints en verfijnde details, bestaan uit pret-à-porter, schoenen en accessoires.

JEFF

Fantasie knitwear is het DNA van JEFF. Dit Belgisch modelabel kan door elk type vrouw gedragen worden. Het is een Belgisch merk dat kwaliteitsvolle items produceert. Nonchalant en vrouwelijk, kleurrijk en origineel.

J.O.T.T.

Het modemerk specialiseert zich in het maken van "doudounes": warme, lichte jassen gemaakt van ganzendons. De jassen van Just Over The Top zijn kleurrijk, origineel, comfortabel. Ze worden geleverd met een handig opbergzakje.

KOCCA

Kocca, een Italiaans modemerk, is een trendsetter in dameskleding. Het merk maakt sexy & super vrouwelijke ontwerpen met een Italiaanse pasvorm. Kocca doet het heel goed bij echte fashionista’s en is niet meer weg te denken in de modewereld.

LALOTTI

Belgisch modelabel met een eigen identiteit. Een eigentijdse collectie waarbij kwaliteit, simpliciteit, en vrouwelijkheid de belangrijkste waarden zijn. Al de items zijn gemaakt in hun eigen atelier in Italië waarbij oog voor kwaliteit en de hoogwaardige selectie van Italiaanse garens centraal staan. LaLotti is een luxueuze collectie, ontwikkeld voor elke fashionista die op zoek is naar iets dat ze nog niet in haar wardrobe heeft.

LES CORDES

“Les Cordes” biedt een gevarieerde collectie handgemaakte juwelen aan, exclusief, origineel, betaalbaar en bovenal van goede kwaliteit.

MASON'S DAMES

Italiaans merk, gespecialiseerd in casual broeken met een super pasvorm. Prachtige subtiele details die ervoor zorgen dat je een WOW factor creëert. Voor ons aanbod in deze broeken, mag je altijd contact met ons opnemen.

MILESTONE

NENETTE

OAKWOOD

XANDRES

Een seventies revival, expressieve silhouetten en een ode aan de natuur: dat wordt het najaar bij Xandres. Waar we normaal overgaan naar de herfst in gedempte tinten, mag het dit seizoen al eens wat gewaagder. Knallende kleurencombinaties – denk olijfgroen, amber en karmijnroze – injecteren de garderobe met een nieuwe energie, en vormen samen met luxueuze texturen en eclectische prints een unieke collectie.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x